Yacht Charter Hrvatska - O nama

Yacht Charter Hrvatska - O nama

Yacht Charter Hrvatska – Adriaticum Sail moderna je, pouzdana i profesionalna charter agencija koja se iznajmljivanjem plovila bavi već duže vrijeme, a od početka godine 2011, ima otvoren novi centralni booking ured u Njemačkoj.

Svim zaljubljenicima u sunce, more i jedrenje poručujemo da su na pravom mjestu sto se tiče najma brodova raznih modela i vrsta. Imamo dobro organiziran poslovni odnos s našim charter partnerima koji su prestižne firme sa odlično vođenim bazama i marinama, te isto tako super održavanim brodovima na visokom rangu.

Uz veliku orjentaciju na Hrvatskom tržištu, proširili smo poslovanje te nudimo širok izbor plovila i jahti u drugim turističkim destinacijama kao: Grčka, Turska, Italija, Španjolska, Kuba, Seychelles, Karibi, Malaizija i Thailand.

Možemo Vam pomoći u potrazi za vašim idealnim plovilom od manjih do većih obiteljskih jedrilica, motornih jahti, katamarana, guleta, te ekskluzivne luksuzne jahte kompletirane sa cijelom posadom, za naše VIP goste.

Najvažnije nam je da svi budu zadovoljni pruženom uslugom te da u svakom trenutku osjećaju sigurnost. Cilj nam je pružiti svim našim gostima vrhunsku uslugu te zadovoljiti njihove potrebe na pošten i otvoren nacin.

O uspjehu našeg poslovanja mogu posvjedočiti i gosti koji se vraćaju k nama i koriste ponovno naše charter usluge. Što naši gosti govore o nama možete pronaći u knjizi gostiju.

Hrvatska je mala zemlja, za veliki odmor. Dobro došli!

Adriatic sea
Catamaran sailing
Charter yachts in Dubrovnik
Croatia sea
Croatia vacations
Dolphin on Adria
Dubrovnik Croatia
Gulet rent Croatia
Marina Kastela
Primosten
Sail on Adriatic
Sailing