Iznajmljivanje katamarana

Jedrenje na katamaranu u Hrvatskoj postao je pravi užitak. Ovaj tip broda nudi vam obilje prostranosti kako u unutrašnjosti - salonu I kabinama tako i u kokpitu te palubi za sunčanje. Baš zbog toga najam katamarana prvi je izbor za ljetni odmor za obitelji te veće grupe prijatelja.

Navigacija na katamaranima jednostavna je kao i kod jedrilica, jedino je katamaran za charter puno stabilniji jer se ne naginje previše u vožnji. Mogu se unajmiti sa ili bez skipera ili ako želite i sa posadom. Naša ponuda obuhvača brodove od 38 do 48 stopa koji imaju po 4 duple kabine za smještaj 8 osoba. Neki od njih imaju 1 ili 2 male kabine u spicevima naprijed u koje se ulazi iz vana, pa ih stoga zovemo skiperske kabine. Salon, također kod puno modela pruža mogućnost spavanja za 1 - 2 osobe.

Oni veći katamarani u Hrvatskoj, od 50 i 57 stopa mogu se unajmiti isključivo sa skiperom i posadom pa spadaju u liniju lukzuznih plovila. U pravilu ovi brodovi mogu primiti 8 ili 10 do maksimalno 12 osoba.

 
 

Jedrite sa vašom obitelji i prijateljima iz najpoznatijih polaznih luka u Hrvatskoj: Pula, Rovinj, Umag, Vrsar, Otok Krk Punat, Mali Lošinj, Cres, Zadar, Sukošan, Biograd, Murter, Šibenik, Primošten, Trogir, Seget, Kaštela, Rogac, Split, Baška Voda, Makarska, Dubrovnik.

Također nudimo charter na katamaranu u drugim zemljama te ukrcajnim lukama širom svijeta kao sto su: Slovenija, Crna Gora, Grčka, Turska, Italija, Španjolska, Karibik, Sejšeli, Kuba i Tailand.

Također obratite pažnju na neke od predloženih ruta za jedrenje, izlete te krstarenja oko obale i hrvatskih otoka. Ovdje možete vidjeti naš prijedlog ruta u Hrvatskoj.

Pridružite nam I uživajte u krstarenju na ovom prostranom I komfornom katamaranu na Jadranu.