Najam jedrenjaka u Hrvatskoj

Velike prostrane palube za sunčanje, ugodno opremljene kabine i salon te izvrsna hrana pripremljena na tradicionalan način, sve to možete doživjeti iznajmljivanjem guleta u Hrvatskoj. Ovi brodovi potpuno su opremljeni za tjedni chartere i namijenjeni su većim grupama turista, obiteljima i prijateljima koji žele provesti ugodan i neovisan ljetni odmor.

U principu gulet se iznajmljuje samo sa posadom koja okuplja 3 do 4 člana te je uz njega obavezna rezervacija polupansiona (doručak i ručak) ili punog pansiona (doručak, ručak i većera) koji se plaćaju extra po osobi tjedno.

Normalno krstarenje na ovakvim plovilima u prosjeku je 3 do 4 sata dnevno, pa tako imate dosta vremena i mogućnost posjete najljepših mjesta, otoka i gradova na Hrvatskoj obali. Ujedno tokom jedrenja nudi Vam se i mogućnost nekih extra sportskih aktivnosti kao ronjenje, surfanje, skijanje na vodi itd… ovisno što određeni jedrenjak za unajmljivanje nudi u svojoj ponudi.

 
 

Osim najma guleta kao cijelog broda, moguća je i rezervacija kabine za 2 do 3 osobe na većim jedrenjacima ili guletima  A, B i A+ kategorije koji mogu smjestiti od 20 do 40 osoba.
Naše polazne luke u Hrvatskoj su Šibenik, Split, Trogir, Dubrovnik i Zadar, a uz to nudimo i plovila naših poslovnih partnera koja su smještena u Turskoj i Grčkoj.

Koristite rani booking i last minute popuste kako biste mogli uštedjeti novac za vaš odmor. Pogledajte listu naših budžetnih, standardnih te luksuznih guleta u Hrvatskoj. Nakon toga molimo pošaljite nam upit kako bi vam što bolje mogli odabrati brod koji će najbolje odgovarati vašoj potrebi, kako cijenom tako i svojom opremom i izvedbom.