Najam jedrilica

Iznajmljivanje jedrilice još uvjek je najtraženiji oblik za provođenje nautičkog odmora kako u Hrvatskoj tako i na Mediteranu.

Jedrenje Jadranom nezaboravno je iskustvo za sve ljubitelje mora i nautike. Jedrilice postoje raznih modela i veličina, od manjih sa jednom ili dvije kabine, do velikih sa pet kabina. Opremljene su sa svom opremom potrebnom za boravak na moru te nude udobnost i opuštanje. Ovakva plovila su ekonomičnija nego motorni brodovi, pošto troše manje goriva.

Jedrilicu u Hrvatskoj možete unajmiti sami ukoliko imate valjane dozvole te potrebno jedriličarsko iskustvo. Nautičari bez iskustva imaju mogućnost najma s profesionalnim skiperom koji će im ukoliko oni to žele pokazati osnove upravljanja brodom i jedrima. A za one jedriličare koji su željni većeg luksuza i potpunog opuštanja bez obaveza nudimo iznajmljivanje jedrilica sa posadom, koja će se potpuno brinuti o željama gostiju na brodu.

 

Jedrite sa vašom obitelji i prijateljima iz najpoznatijih polaznih marina i luka u Hrvatskoj: Pula, Rovinj, Umag, Vrsar, Otok Krk Punat, Mali Lošinj, Cres, Zadar, Sukošan, Biograd, Murter, Šibenik, Primošten, Trogir, Seget, Kaštela, Rogac, Split, Baška Voda, Makarska, Dubrovnik.

Također nudimo najam jedrilica u drugim zemljama te ukrcajnim lukama širom svijeta kao što su: Slovenija, Crna Gora, Grčka, Turska, Italija, Španjolska, Karibik, Sejšeli, Kuba i Tailand.

Također obratite pažnju na neke od predloženih ruta za jedrenje, izlete te krstarenja oko obale i hrvatskih otoka. Ovdje možete vidjeti naš prijedlog ruta u Hrvatskoj.

Pridružite nam se na 7-dnevnom ili 14-dnevnom ekskluzivnom jedrenju oko jadranske obale Hrvatske. Iznajmite jedrilicu s popustima i sudjelujte u avanturi te aktivnom odmoru na moru. Kod nas možete pronaći velik izbor jedriličarskih modela za obitelji i prijatelje u Hrvatskoj.

Koristite popuste za ranu rezervaciju brodova ili popust u zadnjoj minuti kako biste uštedjeli vrijeme i novac. Odaberite plovilo iz naše ponude i kontaktirajte nas mailom kako bismo vam mogli poslati našu najbolju charter ponudu sa cijenama i popustom.

Za Vaš odmor iz snova, mi smo spremni da vam predložimo najbolja područja za navigaciju, odlično opremljena plovila i kompetentne partnere te učiniti vaše putovanje nezaboravnim jedriličarskim iskustvom.

Dobro došli na Jadran