Najam motornih brodova Hrvatska

S razvojem nautike u Hrvatskoj raste svake godine i potražnja za iznajmljivanjem motornih plovila raznih modela, performanci i veličina. Ovaj način provođenja ljetnog odmora je isključivo za one nautičare i goste koji vole brzinu i udobnost te u što kraćem roku doći do željene charter destinacije, uvale, otoka ili plaže. Unajmljivanje je moguće od malih sportskih otvorenih glisera do onih većih motornih brodova sa fly bridge.

Imamo na raspolaganju i nekoliko privatnih luksuznih jahti koje svojim konforom i ekskluzivitetom mogu zadovoljiti I najzahtjevnije goste. Mogućnost unajmljivanja motornog broda je sa ili bez skipera, a ukoliko želite i sa profesionalnom posadom.

Prema zahtjevima naših gostiju sastavljamo i preporučamo super rute za plovidbu Hrvatskom te razne specijalne programe i charter pakete. Poseban paket koji smo osmislili i koji smo u mogućnosti ponuditi je tjedna rezervacija privatne vile u kombinaciji sa motornim brodom, kako manjim gliserom tako i nekim većim motornim plovilom ili ekskuzivnom jahtom.

Preko dana krstarite i plovite hrvatskim otocima i plivate u bistrom plavom moru, a navečer uživate u ljepoti krajolika sa terase privatne vile.

 

Charter baze i marine iz kojih je moguće krenuti na krstarenje Jadranskim morem i gdje se nalazi naša flota, su: Pula, Rovinj, Vrsar, otok Krk i Punat, Zadar, Sukošan, Biograd, Murter, Šibenik, Primošten, Trogir, Seget, Kaštela, Split, Baška Voda, Dubrovnik. Ali i u drugim zemljama Slovenija, Crna Gora, Grčka, Turska, Italija, Španjolska, Karibi, Seychelles i Tailand.

Iskoristite popuste za ranu rezervaciju te krstarite po Hrvatskoj. S vremena na vrijeme nudimo i last minute specijalne ponude sa extra popustima za određene modele motornjaka. Rezervirajte svoj brod s najboljim cijenama najma. Mi smo vaš specijalist za iznajmljivanje motornih plovila.

Charter jahte za mnoge turiste znači da putuju do bisera naše regije. Raznolikost otoka poziva vas da potražite savjet u našem odjelu za charter i da otkrijete Jadransko more brodom. Jedan od najljepših načina, za istražiti Hrvatsku je zapravo okriti sa mora. A najljepša regija u cijeloj zemlji je Dalmacija – gdje su se etablirale razne agencije za charter jahti. Ovdje možete vidjeti nekoliko ruta za vaše krstarenje.

Pogledajte listu brodica koje nudimo i pošaljite nam vaš upit te ćemo vas kontaktirati u sto kraćem roku.

Vas Yacht Charter Hrvatska tim