Ponuda & usluge

Ponuda & usluge

Glavna aktivnost naše tvrtke Yacht Charter Hrvatska – Adriaticum Sail je iznajmljivanje plovila, pretežno privatnih brodova koji su u charter managementu. Tako izdvajamo bareboat najam broda, charter broda sa skiperom ili najam luksuzne jahte sa posadom.

Pored toga nudimo usluge škole jedrenja te team building koji se održavaju više puta na godinu. Naši gosti također mogu učestvovati u raznim organiziranim regatama ili flotilama.

Slijedeći naše nautičko iskustvo nudimo vam široku uslugu jedrilica za najam, unajmljivanje motornih brodova u Hrvatskoj, charter na katamaranu, jedrilice sa ili bez skipera, iznajmljivanje glisera pa sve do ekskluzivnih mega jahti te luksuznih brodova.

Naša se ponuda također proširila i na druge Mediteranske zemlje, tako da možete charter brod vidjeti slikovita mjesta u Italiji, Grčkoj, Turskoj, Španjolskoj. U našoj floti imamo različita privatna plovila, koja su dobro čuvana i održavana prema visokim standardima kako bi zadovoljila naše goste.
Za one turiste koji su u potrazi za tropski rajem nudimo nekoliko novih odredišta Karibi, Sejšeli, Kuba i Tajland.

Ponuda & usluge

Ukoliko imate malo ili nimalo iskustva u navigaciji plovilom morat ćemo organizirati skipera za Vas. U tom slučaju možete uživati u svom odmoru spokojno i u miru.

Naš charter tim je profesionalan, moderan i dobro organiziran s iskustvom u yacht charteru brodova. Nudimo vam nezaboravna krstarenja duž jedne od svjetskih najslikovitijih obala s kristalno čistim i plavim morem što čini Jadransko more jedinstvenim područjem u Europi. Izaberite neku od polaznih luka u Hrvatskoj za početak svog putovanja i slijedite jednu od naših preporučenih ruta ili pak napravite svoju vlastitu ako želite.

Bit ćete iznenađeni kada nađete toliko povjesti, ljepote i toliko perfektnih mjesta za odmor u tako maloj zemlji. Budite naš gost i dođite u Hrvatsku!  Blog - Sve