Jedrenje u Hrvatskoj i raj za nautičare

Jedrenje u Hrvatskoj

Hrvatska, europska i mediteranska zemlja te jedna od najtraženijih svjetskih nautičkih destinacija za iznajmljivanje brodova, poziva Vas na nezaboravno jedrenje i plovidbu oko više od tisuću otoka i otočića. Naša firma Yacht Charter Hrvatska – Adriaticum Sail nudi veliki spektar plovila za tjedni najam, ali isto tako moguće je unajmljivanje broda za kraći tj. dnevni period ukoliko to mogućnost charter aranžmana dopušta.

Iznajmite plovilo iz naše široke ponude i plovite Jadranskim morem. Rezervirajte unaprijed te iskoristite najbolju cijenu najma koristeći “Early Booking” popust i last minute ili specijalne ponude. Moguće je unajmljivanje malih jedrilica te manjih sportskih motornih brodova i glisera do velikih I prostranih katamarana, tradicionalnih drvenih jedrenjaka te luksuznih mega jahti, potpuno opremljenih za krstarenje Jadranskom obalom I otocima. Ekskluzivne mega jahte dostupne su za charter u Hrvatskoj, Italiji, Turskoj, Grčkoj, Karibima.

Hrvatsko more, njeni otoci te razvedena obala pružaju vam užitak navigacije kakav možete osjetiti malo gdje u svijetu. Zato se i kaže da je “Hrvatska raj za nauticare“. Plovilo se može unajmiti iz više polaznih marina i luka u Hrvatskoj te Mediteranu. Tu smo također da vam predložimo neke rute za jedrenje koje biste mogli otploviti, te razne privlačne destinacije i mjesta koja bisate mogli posjetiti.

Budite naš gost i dopustite da vam sastavimo ponudu i predložimo brod koji će najbolje odgovarati vašim potrebama i vašim željama. Pošaljite nam upit i kontaktirat ćemo vas što prije.

Uhvatite vjetar u jedra i uživajte u ljepoti našeg mora.


  Blog - Sve